Стефка Костадинова се готви да приеме нов член в семейството си.

...
Стефка Костадинова се готви да приеме нов член в семейството си.
Коментари Харесай

Стефка Костадинова ще става свекърва

Стефка Костадинова се готви да одобри нов член в фамилията си. Шефката на БОК доста скоро публично ще стане свекърва, защото синът й от първия й брак - Николай, има сериозна другарка.

Избраницата му се споделя Мария и се занимава с моделство. Двамата са дружно от много време, а проектите за женитба и правоприемник по никакъв начин не са им непознати. Двамата обичат да обикалят сантиментални дестинации из целия свят, а Ники не стопира да радва обичаната си с красиви букети и изискани дарове.

Самата Стефка нямала срещу да е млада баба и корав подкрепяла концепцията за брака. Със сигурност щяла да посвети цялата обич на бъдещото си внуче, изключително откакто не съумя да сбъдне съкровената си фантазия да стане майка наново.

Преди години тя претърпя тежка пътна злополука, поради която загуби второто си дете - от сегашния й брачен партньор Ники Попвасилев. Освен детето обаче Стефка загуби и шанса да забременее наново.

" Бях бременна в шестия месец и претърпях тежък случай. И до такава степен с фантазиите ми за второ дете. Не съумях да зачена повече ", признавала е Стефка.

Затова и нямала самообладание да гушне внуче, откакто ожени сина си. Със сигурност обаче неговата женитба мъчно ще задмине по помпозност втората венчавка на майка му, написа Ретро.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР